tag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post1776802019622298721..comments2024-03-09T18:38:35.645+02:00Comments on Blond Kitchen: Kasvis-moussakaBlond Kitchenhttp://www.blogger.com/profile/03592891469146066231noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post-83594723375061986562019-09-27T17:06:54.543+03:002019-09-27T17:06:54.543+03:00Viikonloppuna tuli kokatttua kasvismussakaa ja iha...Viikonloppuna tuli kokatttua kasvismussakaa ja ihanalta maistui. Ja kumppaniltakin tuli kehuja, vaikka ei ookaan mikään vegeihminen! :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post-57952367937763292312014-03-11T10:17:54.351+02:002014-03-11T10:17:54.351+02:00Moussaka on kreikkalaista perinneruokaa ja siihen ...Moussaka on kreikkalaista perinneruokaa ja siihen varmaan löytyy erilaisia versioita mantereelta ja saarista. Esimerkiksi lihana käytetään lampaan jauhelihaa. Tuo sinun versiosi on kevyempi. :)Blond Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/03592891469146066231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post-72830064526010165692014-03-11T06:36:47.521+02:002014-03-11T06:36:47.521+02:00Bechamel kuulostaa kyllä maukkaammalta! Minun rese...Bechamel kuulostaa kyllä maukkaammalta! Minun reseptini on eräältä kreikkalaiselta vaihto-oppilaalta - ehkä heidän perheessään noudatettiin kevennettyä linjaa (vaikka kyllä heidänkin reseptissään oli paremesaania yllin kyllin) ;)Danielahttps://www.blogger.com/profile/00633064797905926106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post-18212736580533553852014-03-10T20:47:09.375+02:002014-03-10T20:47:09.375+02:00Tuo jugurtin käyttö vaikuttaa mielenkiintoiselta! ...Tuo jugurtin käyttö vaikuttaa mielenkiintoiselta! Kreikkalaiset laittavat moussakaan bechamel-kastiketta, jossa juustona on kefalotyri. Lähin vaihtoehto tälle on gruyere-juusto, mutta kun sitä ei ollut, niin käytin parmesania joka toimi ihan hyvin.Blond Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/03592891469146066231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post-58365012076089199862014-03-10T19:14:56.303+02:002014-03-10T19:14:56.303+02:00Jännä tuo bechamelin käyttö, enpä ole koskaan tull...Jännä tuo bechamelin käyttö, enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi! Itse käytän yleensä valutettua jogurttia (turkkilaista, tai 50-50 turkkilaista ja juoksevaa), johon sekoitettu kananmunaa. Danielahttps://www.blogger.com/profile/00633064797905926106noreply@blogger.com