tag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post8323719287533964440..comments2024-03-09T18:38:35.645+02:00Comments on Blond Kitchen: Takatalven tartarBlond Kitchenhttp://www.blogger.com/profile/03592891469146066231noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post-72800115302594997112014-03-21T23:43:39.388+02:002014-03-21T23:43:39.388+02:00Totta, tartar-paikan valinta on tarkka juttu, onha...Totta, tartar-paikan valinta on tarkka juttu, onhan se herkkä raaka-aine. Stockalla onneksi myydään tartar-jauhelihaa, muusta en sitä kyllä haluaisi valmistaakaan. Saara, oikein ihanaa viikonloppua Höystäkeittiölle!Blond Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/03592891469146066231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2534623744199709816.post-23554253904006004242014-03-21T22:16:14.756+02:002014-03-21T22:16:14.756+02:00Joskus olut (tai hyvä omppusiideri) ja kunnon liha...Joskus olut (tai hyvä omppusiideri) ja kunnon liharuoka on vaan paikallaan - ihan keskellä viikkoakin!<br /><br />Tartarin kanssa en ole hirveän hyvissä väleissä. Siis onhan se hyvää - suorastaan ranskalainen herkku ja bistroklassikko, mutta mun huonolla tuurilla myös speed ticket pahimpaan vatsa"flunssaan" ikinä. Ei naurattanut kesälomamatkalla. Mutta ehkä me vielä ystävystytään uudemma kerran :)<br /><br />ps. olutvalinta aiheutti hyväksyvää hilpeyttä Höystökeittiössä ;)Saarahttps://www.blogger.com/profile/00497670835211391502noreply@blogger.com