(Siirry kohteeseen…)
BLOGI
FACEBOOK
BLOGLOVIN'
▼
torstai 6. marraskuuta 2025
Haukea ja mätiä shisolehdellä
›
Aasialaisissa ravintoloissa olen tutustunut shisoon, jota käytetään mausteena sekä alkupalojen alustana. Shisolehden maku on minttuinen, sit...
torstai 23. lokakuuta 2025
Tempura-leivitetyt pehmeäkuoriset ravut bao bun -sämpylöiden kanssa
›
Japanilaisessa ravintolassa nautitun illallisen inspiroimana tein ensi kertaa kotona tempuraleivityksen. Tempuraleivitys...
torstai 9. lokakuuta 2025
Hamachi crudo
›
Hamachi eli keltapyrstöpiikkimakrilli on hieman tonnikalaa muistuttava kala, joka hienostuneen makunsa ansiosta sopii hyvin nautittavaksi ra...
torstai 11. syyskuuta 2025
Friteerattu pehmeäkuorinen taskurapu briossin ja mangosalsan kanssa
›
Tutustuin pehmeäkuoriseen taskurapuun eli soft shell crabiin matkoillani, ja ilahduin kun löysin niitä pakastettuna Helsin...
torstai 21. elokuuta 2025
Paras beurre blanc -kastike vaahtopaistetulle kalalle ja selleripyreelle
›
Beurre blanc on klassinen ranskalainen kastike, joka sopii tarjottavaksi kalan ja kasvisten kanssa. Tarinan mukaan beurre blanc syntyi, kun ...
›
Etusivu
Näytä internetversio