Blond Kitchen

▼
torstai 6. marraskuuta 2025

Haukea ja mätiä shisolehdellä

›
Aasialaisissa ravintoloissa olen tutustunut shisoon, jota käytetään mausteena sekä alkupalojen alustana. Shisolehden maku on minttuinen, sit...
torstai 23. lokakuuta 2025

Tempura-leivitetyt pehmeäkuoriset ravut bao bun -sämpylöiden kanssa

›
                    Japanilaisessa ravintolassa nautitun illallisen inspiroimana tein ensi kertaa kotona tempuraleivityksen. Tempuraleivitys...
torstai 9. lokakuuta 2025

Hamachi crudo

›
Hamachi eli keltapyrstöpiikkimakrilli on hieman tonnikalaa muistuttava kala, joka hienostuneen makunsa ansiosta sopii hyvin nautittavaksi ra...
torstai 11. syyskuuta 2025

Friteerattu pehmeäkuorinen taskurapu briossin ja mangosalsan kanssa

›
                  Tutustuin pehmeäkuoriseen taskurapuun eli soft shell crabiin matkoillani, ja ilahduin kun löysin niitä pakastettuna Helsin...
torstai 21. elokuuta 2025

Paras beurre blanc -kastike vaahtopaistetulle kalalle ja selleripyreelle

›
Beurre blanc on klassinen ranskalainen kastike, joka sopii tarjottavaksi kalan ja kasvisten kanssa. Tarinan mukaan beurre blanc syntyi, kun ...
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.