Blond Kitchen

  • BLOGI
  • FACEBOOK
  • BLOGLOVIN'

FACEBOOK

Blondein tapa seurata Blond Kitcheniä on Facebookin kautta. Klik ja tykkäystä peliin!





Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etusivu
Tilaa: Blogitekstit (Atom)


Blonds have more fun, also in the kitchen!

Blonds have more fun, also in the kitchen!

Hae tästä blogista

Sivun näyttöjä yhteensä

422436
Blond Kitchen tarjoaa kansainvälisten keittiöiden herkkuja tuoreista raaka-aineista valmistettuina blondeille sopivina ohjeina. Tutustun innokkaasti maailman ruokakulttuureihin. Matkoilla kierrän ahkerasti paikallisia ravintoloita ja kokeilen uusia ruokalajeja. Hyvällä ruoalla voi osoittaa rakkautta ja arvostusta. Tämä ei vaadi suuria resursseja, vaan kiinnostusta ja asioiden tekemistä itse.

Blond Kitchen

Blond Kitchen
Minut tavoitat täältä: blondkitchen.blog(at)gmail.com

Kuukauden luetuimmat

  • Poron sisäfile, uunijuureksia ja karpalo-punaviinikastike
    Iltojen kylmetessä tekee mieli ruokaa, jonka täyteläiset maut lämmittävät. Olen löytänyt uudestaan suomalaisen poronlihan, joka yhdes...
  • Pehmeäkuoriset taskuravut aasialaisittain mangosalsan kanssa
    Ihastuin pehmeäkuorisiin taskurapuihin eli soft shell rapuihin aikanaan maistettuani niitä Farangissa ja Gaijinissa. Herkulliset pienet ravu...
  • Lampaan sisäfile ja valkosipuliperunat
    Lampaan tai karitsan sisäfile on pikaruokaa. Fileet kypsyvät pannulla muutamassa minuutissa. Slow foodia ne ovat siinä mielessä, että...
  • Karitsan kare sous vide -kypsennettynä ja rapeat uuniperunat
    Sain vuosi sitten lahjaksi sous vide -laitteen, jolla ruoka kypsennetään vesihauteessa tyhjiöksi imetyssä pussissa. Sous viden etuna ovat r...
  • Hanhenkaulat eli percebes, espanjalainen äyriäisherkku
    Vaikka olen ajatellut tuntevani hyvin merenherkut, onnistuin löytämään uuden tuttavuuden, ja vieläpä suomalaisesta kaupasta. Hanhenkaulat ov...
  • Karitsan ulkofilettä chimichurri-kastikkeella
    Valmistin illalliseksi karitsan ulkofilettä ja sen seuraksi chimichurri-kastikketta ja uuniperunoita. Karitsan ulkofile on hieno raaka-aine,...
  • Italialaisen isoäidin lasagne
    Perinteinen lasagne on italialaista lohturuokaa parhaimmillaan. Tällä italialaisen isoäidin ohjeella saat siitä herkullisen täyteläise...
  • Soft shell -rapua friteerattuna
    Katson leikkuulaudalla köllötteleviä soft shell -rapuja. Pienillä taskuravuilla on pehmeä kuori ja pienet sakset. En ole koskaan aie...
  • Kultaotsa-ahven ja salsa verde
    Kultaotsa-ahven on arvostettu kala, jonka liha on valkoista ja mureaa, maku täyteläinen ja sopivan suolainen. Kultaotsa-ahventa saa kalatisk...
  • Juustopiiras
    Tämä herkullinen ranskalainen juustopiiras on ihanteellinen iltapala. Se on helppotekoinen ja onnistuu minultakin. Ohje on kuuluisan L...

Top 10 koko ajalta

  • Lampaan sisäfile ja valkosipuliperunat
    Lampaan tai karitsan sisäfile on pikaruokaa. Fileet kypsyvät pannulla muutamassa minuutissa. Slow foodia ne ovat siinä mielessä, että...
  • Poron sisäfile, uunijuureksia ja karpalo-punaviinikastike
    Iltojen kylmetessä tekee mieli ruokaa, jonka täyteläiset maut lämmittävät. Olen löytänyt uudestaan suomalaisen poronlihan, joka yhdes...
  • Gratinoitua kukkakaalia, pikkusipuleita ja porkkanoita
    Rakastan kasvisruokia, ja haluan tehdä ne aidoista kasviksista enkä härkiksen tai nyhtökauran kaltaisista puolivalmisteista, joihin li...
  • Hanhenkaulat eli percebes, espanjalainen äyriäisherkku
    Vaikka olen ajatellut tuntevani hyvin merenherkut, onnistuin löytämään uuden tuttavuuden, ja vieläpä suomalaisesta kaupasta. Hanhenkaulat ov...
  • Italialaisen isoäidin lasagne
    Perinteinen lasagne on italialaista lohturuokaa parhaimmillaan. Tällä italialaisen isoäidin ohjeella saat siitä herkullisen täyteläise...
  • Kasvis-moussaka
    Pidän kasvisruoista. Valmistan niitä, koska kasviksista saa niin herkullisia ruokia. En siis erityisesti pyri välttämään lihaa tai k...
  • Napue Gin drinkki mustikoilla ja rosmariinilla
    Suomalainen Napue Gin on maultaan hedelmäinen ja siitä valmistuu mustikoiden ja rosmariinin maustamana ihana drinkki. Vaikket olisik...
  • Kaksitoista parasta sienireseptiäni
    Syksyn sienisadon innoittamana selasin Blond Kitchenin arkistoa ja listasin blogini parhaat sieniruoat. Rakastan sieniä ja käytän niitä ruo...
  • Napue gin & tonic
    Kun haluaa valmistaa maailman parhaan gin & tonicin tai muutoin nauttia ginistä, kannattaa tutustua suomalaiseen Napue Giniin. Al...
  • Jättikatkarapu-wok
      Siivousilta. Ennen urakan aloittamista nopea vilkaisu jääkaappiin, sitten pakastimeen. Sieltä sulamaan jättikatkar...

Translate the text

Hae ohjeita avainsanoilla

seafood kasvis kala Italia liha äyriäiset pasta Ranska brunssi aasia salaatti Espanja keitto lisäke tapas jälkiruoka juomat leivonta Kreikka Afrikka Yhdysvallat cocktail-palat

Ohjeet kategorioittain

  • aasia
  • Afrikka
  • alkuruoka
  • brunssi
  • cocktail-palat
  • Espanja
  • iltapala
  • Italia
  • Japani
  • juomat
  • jälkiruoka
  • kala
  • kasvis
  • keitto
  • Kreikka
  • leivonta
  • liha
  • lisäke
  • matkat
  • pasta
  • Portugali
  • pääruoka
  • Ranska
  • salaatti
  • seafood
  • sponsoroitu
  • tapas
  • Thaimaa
  • viini
  • Yhdysvallat
  • äyriäiset

Arkisto

  • ▼  2025 (6)
    • ▼  huhtikuuta (2)
      • Jättirapuja kookoskerman, sitruunaruohon ja chilin...
      • Ranskalaiset etanat
    • ►  helmikuuta (1)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2024 (26)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (2)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (4)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  kesäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (3)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2023 (32)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (4)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  elokuuta (4)
    • ►  heinäkuuta (1)
    • ►  kesäkuuta (5)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (2)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2022 (34)
    • ►  joulukuuta (3)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (9)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  elokuuta (1)
    • ►  kesäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2021 (14)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (1)
    • ►  helmikuuta (2)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2020 (28)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (3)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (4)
    • ►  kesäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (3)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (3)
    • ►  helmikuuta (1)
  • ►  2019 (23)
    • ►  joulukuuta (2)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (2)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  elokuuta (4)
    • ►  heinäkuuta (2)
    • ►  kesäkuuta (2)
    • ►  toukokuuta (4)
  • ►  2018 (6)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  helmikuuta (1)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2017 (53)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (5)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  elokuuta (3)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (4)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (11)
  • ►  2016 (35)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (1)
    • ►  syyskuuta (6)
    • ►  elokuuta (6)
    • ►  heinäkuuta (2)
    • ►  kesäkuuta (1)
    • ►  toukokuuta (2)
    • ►  huhtikuuta (4)
    • ►  maaliskuuta (4)
    • ►  helmikuuta (1)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2015 (74)
    • ►  joulukuuta (3)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (4)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (1)
    • ►  heinäkuuta (2)
    • ►  kesäkuuta (9)
    • ►  toukokuuta (2)
    • ►  huhtikuuta (7)
    • ►  maaliskuuta (14)
    • ►  helmikuuta (13)
    • ►  tammikuuta (17)
  • ►  2014 (283)
    • ►  joulukuuta (13)
    • ►  marraskuuta (23)
    • ►  lokakuuta (19)
    • ►  syyskuuta (26)
    • ►  elokuuta (25)
    • ►  heinäkuuta (17)
    • ►  kesäkuuta (17)
    • ►  toukokuuta (31)
    • ►  huhtikuuta (36)
    • ►  maaliskuuta (50)
    • ►  helmikuuta (26)

Blogitekstisuositus

Jättirapuja kookoskerman, sitruunaruohon ja chilin kanssa

Thai-henkiset jättiravut on lämpimän mausteinen ruoka, johon kookoskerma tuo lempeyttä ja chili, sitruunaruoho ja inkivääri luonnetta. Tarjo...

Blogin sisällön käyttö edellyttää kirjallisen luvan: blondkitchen.blog(at)gmail.com. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.