Blond Kitchen

  • BLOGI
  • FACEBOOK
  • BLOGLOVIN'

BLOGLOVIN'

Seuraatko blogeja Bloglovinin kautta? Lisää Blond Kitchen seurattavien joukkoon. Klik!



Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etusivu
Tilaa: Blogitekstit (Atom)


Blonds have more fun, also in the kitchen!

Blonds have more fun, also in the kitchen!

Hae tästä blogista

Sivun näyttöjä yhteensä

Blond Kitchen tarjoaa kansainvälisten keittiöiden herkkuja tuoreista raaka-aineista valmistettuina blondeille sopivina ohjeina. Tutustun innokkaasti maailman ruokakulttuureihin. Matkoilla kierrän ahkerasti paikallisia ravintoloita ja kokeilen uusia ruokalajeja. Hyvällä ruoalla voi osoittaa rakkautta ja arvostusta. Tämä ei vaadi suuria resursseja, vaan kiinnostusta ja asioiden tekemistä itse.

Blond Kitchen

Blond Kitchen
Minut tavoitat täältä: blondkitchen.blog(at)gmail.com

Kuukauden luetuimmat

  • Kuhaa beurre monté -kastikkeella
    Kun valmistan kuhaa, tarjoan sen mielelläni beurre monté -kastikkeen kanssa. Kuhan hienostuneeseen makuun sopii hyvin kumppaniksi tämä sulat...
  • Italialaisen isoäidin lasagne
    Perinteinen lasagne on italialaista lohturuokaa parhaimmillaan. Tällä italialaisen isoäidin ohjeella saat siitä herkullisen täyteläise...
  • Poron sisäfile, uunijuureksia ja karpalo-punaviinikastike
    Iltojen kylmetessä tekee mieli ruokaa, jonka täyteläiset maut lämmittävät. Olen löytänyt uudestaan suomalaisen poronlihan, joka yhdes...
  • Näin onnistut munakoison, kesäkurpitsan ja paprikan grillauksessa
    Sisilian lomalla innostuin grillailemaan kasviksia ja valmistin ne italialaisessa hengessä. Munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika maistuivat gr...
  • Hanhenkaulat eli percebes, espanjalainen äyriäisherkku
    Vaikka olen ajatellut tuntevani hyvin merenherkut, onnistuin löytämään uuden tuttavuuden, ja vieläpä suomalaisesta kaupasta. Hanhenkaulat ov...
  • Kultaotsa-ahven ja salsa verde
    Kultaotsa-ahven on arvostettu kala, jonka liha on valkoista ja mureaa, maku täyteläinen ja sopivan suolainen. Kultaotsa-ahventa saa kalatisk...
  • Grillattu meriahven ja salsa verde
    Meriahvenesta on tänä kesänä tullut uusi grillisuosikkini. Meriahven eli sea bass on maultaan hienostuneen makeahko ja rakenteeltaan ra...
  • Täydellinen dry-aged entrecôte
      Koleaan syksyyn sopii tuhdimpi ruoka, ja päätinkin valmistaa illalliseksi entrecôte-pihvin. Lihatiskiltä tarttui mukaan dry-aged entrecôte...
  • Sea bass uunissa italialaisittain
    Sea bass eli meribassi on yksi suosikkikaloistani, jota saa tuoreena hyvin varustelluista ruokakaupoista. Kiinteälihainen sea bass on mault...
  • Kuha kanttarellikastikkeessa
    Mikä voi olla parempaa kuin voissa paistettu tuore kala? Nappasin kauppahallista mukaan tuoreet kuhafileet ja suloisia kanttarelleja ka...

Top 10 koko ajalta

  • Lampaan sisäfile ja valkosipuliperunat
    Lampaan tai karitsan sisäfile on pikaruokaa. Fileet kypsyvät pannulla muutamassa minuutissa. Slow foodia ne ovat siinä mielessä, että...
  • Poron sisäfile, uunijuureksia ja karpalo-punaviinikastike
    Iltojen kylmetessä tekee mieli ruokaa, jonka täyteläiset maut lämmittävät. Olen löytänyt uudestaan suomalaisen poronlihan, joka yhdes...
  • Gratinoitua kukkakaalia, pikkusipuleita ja porkkanoita
    Rakastan kasvisruokia, ja haluan tehdä ne aidoista kasviksista enkä härkiksen tai nyhtökauran kaltaisista puolivalmisteista, joihin li...
  • Hanhenkaulat eli percebes, espanjalainen äyriäisherkku
    Vaikka olen ajatellut tuntevani hyvin merenherkut, onnistuin löytämään uuden tuttavuuden, ja vieläpä suomalaisesta kaupasta. Hanhenkaulat ov...
  • Italialaisen isoäidin lasagne
    Perinteinen lasagne on italialaista lohturuokaa parhaimmillaan. Tällä italialaisen isoäidin ohjeella saat siitä herkullisen täyteläise...
  • Napue Gin drinkki mustikoilla ja rosmariinilla
    Suomalainen Napue Gin on maultaan hedelmäinen ja siitä valmistuu mustikoiden ja rosmariinin maustamana ihana drinkki. Vaikket olisik...
  • Kasvis-moussaka
    Pidän kasvisruoista. Valmistan niitä, koska kasviksista saa niin herkullisia ruokia. En siis erityisesti pyri välttämään lihaa tai k...
  • Kaksitoista parasta sienireseptiäni
    Syksyn sienisadon innoittamana selasin Blond Kitchenin arkistoa ja listasin blogini parhaat sieniruoat. Rakastan sieniä ja käytän niitä ruo...
  • Jättikatkarapu-wok
      Siivousilta. Ennen urakan aloittamista nopea vilkaisu jääkaappiin, sitten pakastimeen. Sieltä sulamaan jättikatkar...
  • Napue gin & tonic
    Kun haluaa valmistaa maailman parhaan gin & tonicin tai muutoin nauttia ginistä, kannattaa tutustua suomalaiseen Napue Giniin. Al...

Translate the text

Hae ohjeita avainsanoilla

seafood kasvis kala Italia liha äyriäiset pasta Ranska brunssi aasia salaatti Espanja keitto lisäke tapas jälkiruoka juomat leivonta Kreikka Afrikka Yhdysvallat cocktail-palat

Ohjeet kategorioittain

  • aasia
  • Afrikka
  • alkuruoka
  • brunssi
  • cocktail-palat
  • Espanja
  • iltapala
  • Italia
  • Japani
  • juomat
  • jälkiruoka
  • kala
  • kasvis
  • keitto
  • Kreikka
  • leivonta
  • liha
  • lisäke
  • matkat
  • pasta
  • Portugali
  • pääruoka
  • Ranska
  • salaatti
  • seafood
  • sponsoroitu
  • tapas
  • Thaimaa
  • viini
  • Yhdysvallat
  • äyriäiset

Arkisto

  • ▼  2025 (9)
    • ▼  heinäkuuta (1)
      • Argentiinalainen kastike grillatulle lihalle
    • ►  kesäkuuta (1)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  helmikuuta (1)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2024 (26)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (2)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (4)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  kesäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (3)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2023 (32)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (4)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  elokuuta (4)
    • ►  heinäkuuta (1)
    • ►  kesäkuuta (5)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (2)
    • ►  helmikuuta (4)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2022 (34)
    • ►  joulukuuta (3)
    • ►  marraskuuta (6)
    • ►  lokakuuta (9)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  elokuuta (1)
    • ►  kesäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  helmikuuta (3)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2021 (14)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (1)
    • ►  helmikuuta (2)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2020 (28)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (3)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (4)
    • ►  kesäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (3)
    • ►  huhtikuuta (2)
    • ►  maaliskuuta (3)
    • ►  helmikuuta (1)
  • ►  2019 (23)
    • ►  joulukuuta (2)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  lokakuuta (2)
    • ►  syyskuuta (5)
    • ►  elokuuta (4)
    • ►  heinäkuuta (2)
    • ►  kesäkuuta (2)
    • ►  toukokuuta (4)
  • ►  2018 (6)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  helmikuuta (1)
    • ►  tammikuuta (4)
  • ►  2017 (52)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (5)
    • ►  lokakuuta (5)
    • ►  syyskuuta (4)
    • ►  elokuuta (3)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (3)
    • ►  huhtikuuta (3)
    • ►  maaliskuuta (5)
    • ►  helmikuuta (6)
    • ►  tammikuuta (11)
  • ►  2016 (35)
    • ►  joulukuuta (4)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (1)
    • ►  syyskuuta (6)
    • ►  elokuuta (6)
    • ►  heinäkuuta (2)
    • ►  kesäkuuta (1)
    • ►  toukokuuta (2)
    • ►  huhtikuuta (4)
    • ►  maaliskuuta (4)
    • ►  helmikuuta (1)
    • ►  tammikuuta (3)
  • ►  2015 (73)
    • ►  joulukuuta (3)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (4)
    • ►  syyskuuta (1)
    • ►  elokuuta (1)
    • ►  heinäkuuta (2)
    • ►  kesäkuuta (9)
    • ►  toukokuuta (1)
    • ►  huhtikuuta (7)
    • ►  maaliskuuta (14)
    • ►  helmikuuta (13)
    • ►  tammikuuta (17)
  • ►  2014 (282)
    • ►  joulukuuta (13)
    • ►  marraskuuta (23)
    • ►  lokakuuta (19)
    • ►  syyskuuta (25)
    • ►  elokuuta (25)
    • ►  heinäkuuta (17)
    • ►  kesäkuuta (17)
    • ►  toukokuuta (31)
    • ►  huhtikuuta (36)
    • ►  maaliskuuta (50)
    • ►  helmikuuta (26)

Blogitekstisuositus

Argentiinalainen kastike grillatulle lihalle

Chimichurri on alunperin alunperin argentiinalainen kastike, joka sopii hienosti etenkin grillatun lihan kumppaniksi. Kastikkeesta on sekä v...

Blogin sisällön käyttö edellyttää kirjallisen luvan: blondkitchen.blog(at)gmail.com. Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.