Syksyn sienisadon innoittamana selasin Blond Kitchenin arkistoa ja listasin blogini parhaat sieniruoat. Rakastan sieniä ja käytän niitä ruoissa ympäri vuoden. Nyt syksyllä on ihana herkutella satokauden kanttarelleilla ja herkkutateilla. Muina aikoina on kiva käyttää portobelloa, siitakesieniä ja herkkusieniä, joista suosin tummaa versiota, joka on hieman voimakkaamman makuinen. Viime aikoina olen kiinnostunut myös aasialaisista sienistä, ja parhaillaan kaapissa odottelee rasiallinen shimeji-sieniä, joista aion kehitellä jotain kivaa.
Sieniresepteistä löytyy mm. useita pastoja, risotto, keitto, piiras, munakas, sienikastike ja täytettyjä ja uunissa valmistettuja sieniä. Toivottavasti löydät listalta inspiraatiota!
Herkkutatti-salviapasta Kun onnistut löytämään tuoreita herkkutatteja, tee kuten italialaiset ja tarjoa ne pastan kanssa. Salvia korostaa sienten makua.
Olipas onni kun eksyin tähän sienijuttuun! Herkkutattipasta oli ihanaa, seuraavaks aattelin kokeilla ton risoton. Kiitti hyvistä sieniohjeista!!
VastaaPoistaVoi kiitos, ihana kuulla! <3
Poista