maanantai 4. tammikuuta 2016

Napue Gin drinkki mustikoilla ja rosmariinilla




Suomalainen Napue Gin on maultaan hedelmäinen ja siitä valmistuu mustikoiden ja rosmariinin maustamana ihana drinkki. Vaikket olisikaan ginin ystävä, kannattaa kokeilla tätä! International Wine and Spirits Competitionissa 150 ehdokkaan joukosta parhaaksi valittu gini saa makua katajanmarjan lisäksi mm. karpalosta, tyrnistä, tillistä, mesiangervosta, sitruunan- ja appelsiininkuoresta, korianterinsiemenestä ja kardemummasta. Hedelmäisen raikas ja aromaattinen gini houkuttelee kehittelemään drinkkejä yhdistelemällä siihen marjoja ja yrttejä!


Muita ohjeita:
Napue Gin & Tonic
Napue Gin mansikoilla, mintulla ja appelsiininkuorella

Napue Gin ruoanlaitossa:
Napue ginillä graavattu lohi




Yhteen juomaan tarvitaan
4 cl Napue giniä
10 cl laadukasta tonic-vettä, esimerkiksi Fever-Tree Mediterranean Tonic Water tai Fentimans Tonic
kuivia jääpaloja
rosmariinin oksa
mustikoita

Kun käytät drinkkiin laadukasta giniä, kannattaa valita myös laadukas tonic.




Poista rosmariinin oksasta alimmat lehdet ja pujota siihen mustikat. Halutessasi voimakkaampaa yrtin makua puristele rosmariinin oksaa kädessäsi. Laita korkeaan lasiin jääpalat, rosmariininoksa mustikoineen ja lisää gini ja tonic-vesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti