Napue Gin tuli kaikkien tietoisuuteen voitettuaan ginien sarjan International Wine and Spirits Competition -kilpailussa. Napue saa makunsa perinteisten gini-yrttien lisäksi suomalaisesta karpalosta, koivusta, mesiangervosta ja tyrnistä. Napuen maku onkin giniksi yllättävän kukkainen ja pehmeän sitruksinen, ja se sopii hienosti drinkkeihin suomalaisten marjojen ja yrttien kanssa. Tässä drinkissä Napue saa seurakseen mansikoita, sitruunankuorta ja minttua.
Yhteen juomaan tarvitaan
4 cl Napue giniä
10 cl laadukasta tonic-vettä, esimerkiksi Fever-Tree
kuivia jääpaloja
mansikoita kannat poistettuna ja suuret paloiteltuna
4 cl Napue giniä
10 cl laadukasta tonic-vettä, esimerkiksi Fever-Tree
kuivia jääpaloja
mansikoita kannat poistettuna ja suuret paloiteltuna
sitruunan kuorta ohuina siivuina (ilman valkoista osaa)
tuoretta minttua
Laita lasiin jäät, mansikat ja sitruunankuoret. Lisää gini ja tonic. Koristele mintulla.
Katso myös Blond Kitchenin muut ohjeet:
Napue Gin drinkki mustikoilla ja rosmariinilla
Napue Gin ruoanlaitossa:
Napue Ginillä graavattu lohi
Napue Gin ruoanlaitossa:
Napue Ginillä graavattu lohi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti