keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Chorizo-parsakaalipasta


Chorizo on ihanan monikäyttöinen makkara. Tässä pastaruoassa siitä saadaan nopeasti ja edullisesti herkullinen mausteinen kastike, joka imeytetään kierrepastaan. Paprikainen maku toimii hienosti parsakaalin kumppanina! 


Kahden ruokalijan annokseen tarvitaan
1 chorizo-makkara
1 parsakaali
1 valkosipulin kynsi ohueksi viipaloituna
180 gr pastaa
mustapippuria
oliiviöljyä
1 rkl voita
parmesan-juustoa lastuina koristeluun




Irrota parsakaalista nuput ja höyrytä lähes kypsiksi niin että ne jäävät hieman rapsakoiksi. Siirrä syrjään ja mausta ripauksella oliiviöljyä. Laita teflon-pannulle oliiviöljyä, voita ja viipaloitu valkosipuli. Poista chorizista kuori, leikkaa pieniksi paloiksi ja paista rapeaksi pannulla.

Chorizon paistuessa keitä kierrepasta ohjeen mukaan runsaasti suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsäksi. Valuta pasta ja kaada se pannulle jossa paistoit chorizon, lisää parsakaalit, mausta mustapippurilla ja sekoita niin että kastike imeytyy pastaan. Laita annoslautasille, lorauta päälle oliiviöljyä ja koristele parmesan-lastuilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti