lauantai 11. helmikuuta 2017

Napue Vege TonicPerinteinen Gin & tonic nousee kokonaan uudelle tasolle, kun gininä käyttää lähituotettua suomalaista Napue Giniä ja ah niin terveellisiä kasviksia. Palkittu Napue Gin poikkeaa monista gineistä kukkaisen mausteisella maullaan, jossa on mukana muun muassa koivua, mesiangervoa ja tyrniä. Napue Vege Tonicia maustavat kurkku, lime, appelsiininkuori ja varsiselleri. Tuloksena on pehmeän yrttinen juoma, jota terveellisten lisukkeiden ansiosta voi nauttia hyvällä omallatunnolla! 


Yhteen juomaan tarvitaan
4 cl Napue giniä
10 cl laadukasta tonic-vettä, esimerkiksi Fever-Tree tai Fentimans Tonic
kuivia jääpaloja
kurkkua
varsiselleriä
appelsiininkuorta
limeäKuori kurkku ja leikkaa siitä viisi pitkää siivua kuorimaveitsellä siten, että vältät siemenet. Leikkaa versiselleristä oksa jossa on mukana vihreää ja halkaise se alaosasta jolloin se antaa enemmän makua. Leikkaa kuorimaveitsellä appelsiinista kuorisuikale niin ettei valkoista osaa tule mukaan. Leikkaa limestä siivu.

Laita lasiin kuivia jäitä noin kolmanneksen korkeudelta. Kierrä kurkkusiivut rullalle ja aseta lasiin, lisää versiselleri, appelsiinin kuori ja lime. Lisää gini ja tonic, sekoita kevyesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti