maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kehittele herkkuja marjoista ja osallistu kesäkilpailuun

Kaupallisessa yhteistyössä Power Fruitsin kanssa
Kävin tänään torilla ja ilahduin nähdessäni myyntipöydillä tuoreita kauniita marjoja! Mansikoita ja mustikoita on tämän kolean kesän kääntyessä elokuuhun vihdoinkin alkanut ilmestyä kauppoihin ja toreille. Nyt onkin hyvä aika tuoda herkulliset ja terveelliset marjat ruokapöytään ja ideoida niistä ihania herkkuja. Tänään ostetuista makeista mansikoista tuli popsittua osa heti sellaisenaan. Marjoista saa ihania jälkiruokia, mutta niitä voi myös käyttää tuomaan makua moniin muihin ruokiin. Tein mansikoista ihanan mansikkasalsan, joka tulee illalla sulostuttamaan grillattuja kampasimpukoita!

Jos tykkäät marjoista, sinulla on nyt mahdollisuus osallistua kivaan kilpailuun ja voittaa itsellesi legendaarinen Kitchen Aid -blenderi!

Toimi näin: Valmista herkullinen marja-annos ja jaa kuvasi herkuista, niin olet mukana kolmen blenderin arvonnassa. Käytä vadelmia, mansikoita, mustaherukoita tai pensasmustikoita. Osallistumaan pääset Power Fruits -sivulla ja aikaa on elokuun loppuun. Nyt mielikuvitus liikkeelle!

Jos satut osumaan Power Fruits -promopisteelle, voit osallistua myös nappaamalla siellä kuvan ja julkaisemalla se Power Fruits -sivulla.Power Fruits kilpailu

Katso kilpailu täältä ja osallistu 31.8. mennessä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti