perjantai 29. joulukuuta 2017

Tryffelipasta



Joulun herkuttelun jälkeen tekee mieli vaihteeksi jotain yksinkertaista mutta hyvää. Tryffelipasta valmistuu helposti muutamasta raaka-aineesta. Musta tryffeli tuo annokseen ripauksen luksusta, mikä pehmentää paluuta arkeen.


Kahteen annokseen tarvitaan
150 g tagliatelle-pastaa
1 pieni purkki tryffeliä, mustaa tai valkeaa, ohuina lastuina
2 rkl parmesaania raastettuna
1 rkl voita
mustapippuria
suolaa




Keitä pasta ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsäksi.  Valuta ja siirrä takaisin kattilaan ja sekoita pastaan voi ja parmesaani. Annostele, lisää päälle tryffelilastut ja mustapippuria myllystä.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti