maanantai 16. toukokuuta 2016

Berliinin nautintoja kaikille aisteille

berliini


Berliini kuuluu suosikkikaupunkeihini. Se tarjoaa lumoavan yhdistelmän luovuutta, kulttuuria, historiaa ja nautintoja. Toukokuisen matkan antiin kuului auringonpaistetta, katutaidetta, makunautintoja, muotiputiikkeja ja hauskaa baarielämää, joista tässä kuvasatoa. Berliinin boheemi tunnelma viehättää, ja kaupungista pois lähteminen onkin aina haikeaa!


pauly saal berlin



lohi carpaccio


Lomamatkalla on ihana nauttia kiireetön lounas mielellään auringonpaisteisella terassilla. Uusi ihastuttava ravintola Pauly Saal löytyi Mitten kaupunginosasta, joka on tunnettu gallerioista, baareista ja rennosta tunnelmasta. Aurinkoisella sisäpihalla nautittu lounas hiveli makuhermoja ja hurmasi kauneudellaan. Kuvan herkullisessa annoksessa lohta, punaista kvinoaa, avokadoa ja fenkolia.



berliini ravintola



mustekala carpaccio

Herkullista mustekalaa maailman ohuimpina siivuina.


jättirapu pasta



suklaa jälkiruoka


Suklainen jälkiruoka tarjoiltiin kylmien kivien päältä. Kivet pitivät tarjoiltavat ruoat viileinä.
Toisessa ravintolassa tuotiin sämpylät tarjoille kuumien kivien päällä. 
Kivien käyttö tarjoilussa oli yksi matkan uusista jutuista.



berliini parhaat ravintolat




berliini museosaari



berliini katutaide



berliini graffiti



berliini katutaide graffiti













berliini ravintolavinkit


Crackers oli yksi matkan kiinnostavista ravintolalöydöistä. Vuoden ikäinen ravintola tarjoaa laadukasta ruokaa tyylikkäässä klubiympäristössä, jonka viihtyvyydestä pitää viikonloppuisin huolta dj. Illallisella nautimme herkullisia friteerattuja kesäkurpitsankukkia, mustekala-carpacciota, ihanaa parsaa ja grillattuja jättirapuja. Ravintolan huipputyylikäs sisustus ja klubimusiikki tekivät illasta täydellisen. Ruokailun jälkeen iltaa voi jatkaa ravintolan baarissa, jossa taitava baarimestari huolehtii vieraista. Crackersiin päästäkseen tulee huomata Friedrichstrassella tyylikäs musta ovi, joka ei vielä kerro liikoja sen takana olevasta paikasta. Suosittuun ravintolaan päästäkseen kannattaa varata pöytä hyvissä ajoin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti