Täyttämällä suippopaprikat chilillä ja korianterilla maustetulla juustoseoksella saat helposti herkullisia tapas-paloja tai ihanan alkuruoan. Valitse täytteeseen suosikkijuustojasi. Myös jääkaappiin unohtuneet juustopalat saavat tässä ruoassa uuden elämän!
suippupaprikoita
cocktail-tikkuja sulkemiseen
Juustotäyte:
valitse suosikkijuustojasi, esimerkiksi parmesan, gruyere, emmental, kermajuusto
korianteria hienonnettuna
ripaus chiliä hienonnettuna
loraus oliiviöljyä
Halkaise paprikat päällispuolelta ja poista siemenet. Laita kiehuvaan veteen, keitä noin 3 minuuttia ja valuta.
Raasta juustot, lisää hienonnettu korianteri, chili ja oliiviöljyä, sekoita. Täytä paprikat massalla ja sulje cocktail-tikuilla kuvan mukaisesti. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia kunnes juusto on sulanut. Poista tikut ja leikkaa tapas-paloiksi tai tarjoa kokonaisina.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti