tiistai 23. joulukuuta 2014

Tunnelmia ja makuja Teneriffalta



Kuuden tunnin lennolla voi kaamoksen vaihtaa kauniiseen aurinkoiseen maisemaan. Matkalaisen palkitsevat kiireetön elämänrytmi, ystävälliset ihmiset ja ihanat paikalliset maut. Niistä olen nauttinut näinä muutamina päivinä Tenerifalla. En ole erityisesti liharuokien ystävä, mutta ilmakuivatun espanjalaisen Ibérico-kinkun makuun päästyäni olen jo selaillut nettiä ja katsonut miten sellaisen voisi tilata kotiin. Olen hämmästellyt hummerispagettia, joka vetää vertoja Milanossa nauttimalleni. Ihmetellyt miten raaasta voikalasta saa leikattua hienoja ohuita siivuja suussa sulavaan carpaccioon. Ihastellut kahvin tuoksua aamiaisella. Muistanut, että elämän nautinnot tulevat pienistä, yksinkertaisista asioista.








Ilmakuivattua Ibérico-kinkkua



Voikala-carpaccio



Hummerispagetti



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti