lauantai 27. joulukuuta 2014

Ruokailoittelua



Yhdeksi Teneriffan ravintolasuosikiksemme on noussut Alcalassa sijaitseva Lupulo. Olemme ehtineet syödä siellä jo kolmasti viikon aikana. Paikka on pieni ja erittäin suosittu, joten pöytävaraus on aina tarpeen. Paikan vetovoima perustuu erinomaiseen taiten tehtyyn ruokaan. Ihanan ruokailukokemuksen täydentää perheravintolan tunnelma. Saimme kahdesti pöydän, josta avautui näkymä keittiöön. Oli ilo seurata keittiömestareiden tehokasta ja osaavaa työskentelyä. Tässä haastetta Blond Kitchenille!



Kampasimpukoita, lohenmätiä, salaattia



Pikkumustekaloja ja pähkinöitä mustekalakastikkeessa



Hummeririsotto ja kotona tehtyjä perunalastuja



 Turskaa ja vihanneksia



Hummeria ja vihanneksia



 Kiitos Lupulon osaaville keittiömestareille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti