Yhdeksi Teneriffan ravintolasuosikiksemme on noussut Alcalassa sijaitseva Lupulo. Olemme ehtineet syödä siellä jo kolmasti viikon aikana. Paikka on pieni ja erittäin suosittu, joten pöytävaraus on aina tarpeen. Paikan vetovoima perustuu erinomaiseen taiten tehtyyn ruokaan. Ihanan ruokailukokemuksen täydentää perheravintolan tunnelma. Saimme kahdesti pöydän, josta avautui näkymä keittiöön. Oli ilo seurata keittiömestareiden tehokasta ja osaavaa työskentelyä. Tässä haastetta Blond Kitchenille!
Kampasimpukoita, lohenmätiä, salaattia
Pikkumustekaloja ja pähkinöitä mustekalakastikkeessa
Hummeririsotto ja kotona tehtyjä perunalastuja
Turskaa ja vihanneksia
Hummeria ja vihanneksia
Kiitos Lupulon osaaville keittiömestareille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti