Kävimme syömässä mainion hotellimme tapas-ravintolassa. Tapakset olivat pettymys, ja kysyinkin hovimestarilta suosituksia hyvistä ravintoloista. Hän laati minulle ystävällisesti yllä näkyvän gourmet-kartan. Tämän avulla olemme seikkailleet lähiseuduilla ja löytäneet nuo kolme ihanaa ravintolaa. Olemme saaneet nauttia paikallisesta, hyvin tehdystä ruoasta. Tuoreet raaka-aineet on valmistettu taiten ja saatu niistä parhaat puolet esille. En ymmärrä, miten mustekalasta pystyy leikkaamaan niin ohuen ohuita viipaleita kuin herkullisessa mustekala-carpacciossa oli! Olen saanut täältä monta hyvää ideaa jotka matkaavat mukanani kotikeittiöön Suomeen.
Tonnikala-carpaccio
Mustekala-carpaccio
16 tuntia haudutettua karitsan olkapäätä
Jättiravut valkosipuliöljyssä
Grillattuja merenherkkuja, kanarialaiset perunat
Appelsiinilla maustettu creme catalan, tummasuklaajäätelöä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti