perjantai 26. joulukuuta 2014

Tenerife with a map



Kävimme syömässä mainion hotellimme tapas-ravintolassa. Tapakset olivat pettymys, ja kysyinkin hovimestarilta suosituksia hyvistä ravintoloista. Hän laati minulle ystävällisesti yllä näkyvän gourmet-kartan. Tämän avulla olemme seikkailleet lähiseuduilla ja löytäneet nuo kolme ihanaa ravintolaa. Olemme saaneet nauttia paikallisesta, hyvin tehdystä ruoasta. Tuoreet raaka-aineet on valmistettu taiten ja saatu niistä parhaat puolet esille. En ymmärrä, miten mustekalasta pystyy leikkaamaan niin ohuen ohuita viipaleita kuin herkullisessa mustekala-carpacciossa oli! Olen saanut täältä monta hyvää ideaa jotka matkaavat mukanani kotikeittiöön Suomeen.



Tonnikala-carpaccio



Mustekala-carpaccio



16 tuntia haudutettua karitsan olkapäätä



Jättiravut valkosipuliöljyssä



Grillattuja merenherkkuja, kanarialaiset perunat









Appelsiinilla maustettu creme catalan, tummasuklaajäätelöä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti