tiistai 17. helmikuuta 2015

Kuningasravun saksia majoneesikastikkeella



Pakastealtaasta voi tehdä löytöjä. Innostuimme ostamaan kokeeksi pakastettuja kuningasravun saksia, ja niitä on ollut pakko saada lisää. On rentouttavaa istua rauhassa availemaan ravunsaksia ja herkuttelemaan niillä majoneesidippikastikkeen ja paahdetun leivän kanssa. Ravunsaksien murtaminen vaatii hieman vaivaa ja tekee ruokailusta sosiaalisen yhdessäolon hetken. Käytän itse apunani mielellään kalasaksia, kumppanini taas on mieltynyt pähkinänsärkijään. Hyvä valkoviini tekee illallisesta täydellisen. Helppoa, herkullista, hauskaa - ja sopivan sotkuista! 


Näitä tarvitaan:
kuningasravun saksia pakasteena, löytyy ainakin Kampin keskuksen K-marketista
paahdettua vaaleaa leipää

Sulata ravunsakset ja huuhdo ne kylmän juoksevan veden alla niin liika suola lähtee pois. Tarjoa ravunsakset majoneesikastikkeen ja paahdetun vaalean leivän kanssa.




Majoneesidippikastike


3 osaa majoneesia
1 osa smetanaa
hieman sitruunamehua
whole grain -sinappia
ripaus chiliä hienonnettuna

Sekoita ainekset.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti