sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kymmenen parasta lammasreseptiä


Kokosin tähän Blond Kitchenin parhaat lammasreseptit pääsiäistä varten. Lammas ja karitsa ovat siitä kiitollisia raaka-aineita, että niistä saa maustamalla hyvin monenlaisia ruokia. Lammas pitää erilaisista yrteistä kuten rosmariinista, timjamista, basilikasta, korianterista, mintusta ja tietenkin valkosipulista. Ja jos perinteiset lammasreseptit kyllästyttävät, yllätä ystäväsi karitsa-burgereilla!



Lampaankare uunijuureksilla



Lampaan sisäfile ja valkosipuliperunat



Lammasta marokkolaisittain



Karitsan paahtopaisti



Karitsanfilettä, couscousia ja juureksia



2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi juuri ja laitoin heti tän lammaspostauksen muistiin! Kivoja ohjeita joita varmaan tulee kokeiltua useampaakin. Hyvää pääsiäistä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista