torstai 17. huhtikuuta 2014

Easter Berlin


Rakastan Berliiniä. Tarkemmin sanottuna itäistä Berliiniä. Berliinin ilmapiiri kiehtoo. Tämä on yksi harvoista kaupungeista joissa voisin kuvitella asuvani. Täällä on paljon luovuutta ja luovia ihmisiä, vaikkei talous täälläkään nyt huippukierroksilla pyöri. Luin jostain, että Berliini on kuin New York viisikymmentäluvulla. Voi olla, en koskaan käynyt siellä silloin. Mutta pidän kapungista, sen tunnelmasta ja ihmisistä.
Aamiainen muuttui lounaaksi. Aurinko lämmitti, ja ulkona oli mukava syödä lounasta. Alkuun pikkumustekaloja. Sitten spagetti alla vongole. Olen hulluna siihen. Kun näen simpukkapastan ruokalistalla, on sitä vaikea ohittaa. Tälläkään kerralla en pettynyt. Tarjoilija oli Firenzestä kotoisin, ja ruoka oli myös hyvin italialainen.  Kastikkeessa valkoviiniä ja valkosipulia. Mitä muuta voi ihminen toivoa.

Sitten kiertelemään hymyilevää kaupunkia. Piipahdus muutamiin tuttuihin muotiliikkeisiin. Iloinen jälleennäkeminen tuttujen kanssa. Sain vinkkejä ruokapaikoista, joita kannattaa kokeilla. Ystävälliset ihmiset! Kaupunki hymyili, ja sai minutkin hymyilemään. Ihanaa pääsiäistä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti