Viisi huokeaa herkkua
Blond Kitchenin teema viime viikolla oli edulliset herkut. Valitsin ruoat niin, että niistä selvitään pienellä budjetilla mausta tinkimättä. Viisi herkullista ja halpaa illallisruokaa löydät tästä postauksesta. Neljä ohjeista on kasvisruokia ja yhdessä on broileria. Oli kiinnostavaa laskea, mikä tulee annoksen hinnaksi, sillä sitä ei tavallisesti tule tehtyä. Annoksen hinta vaihteli yhden ja kolmen euron välillä. Laadukas ruoka ei siis maksa paljon, kun sen tekee itse raaka-aineista. Silloin myös tietää, mitä syö. Huomasimme myös kumppanini kanssa yllätykseksemme että painomme ovat laskeneet viikon aikana. Kasvisten runsaalla osuudella lienee tähän vaikutus. Näillä ruoilla kukkaro ei kevene, mutta olo kylläkin! Klikkaa ruoan otsikosta itsesi ohjeeseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti