perjantai 4. huhtikuuta 2014

Rikollisen hyvä appelsiini-fenkolisalaatti



Keittokirjojeni aarteisiin kuuluu Sopranos keittiössä. Selailin sitä eilen ja innostuin tekemään kirjasta löytyvän appelsiini-fenkolisalaatin. Kannattaa irrottaa appelsiinilohkot terävällä veitsellä siten, että paloista tuli kalvottomia.


Neljän hengen annokseen tarvitaan
2 suurta appelsiinia kuorittuna ja viipaloituna
1 keskikokoinen fenkoli hyvin ohueksi viipaloituna
1/2 punasipulia hyvin ohuina viipaleina
12 mustaa oliivia
3 rkl oliiviöljyä
suolaa

Lado appelsiini- ja fenkoliviipaleet vuoronperään lautaselle. Lisää punasipuli Seka oliivit, mausta suolalla ja pirskota päälle oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti