torstai 17. huhtikuuta 2014

Paras lammasresepti



Kokosin tähän viisi herkullista lammasreseptiä pääsiäistä varten. Lammas ja karitsa muuntuvat moneksi eri tavalla maustamalla ja valmistamalla. Olen itse huomannut, että mausteiden käytössä ei lammasta valmistaessa kannata ujostella. Lammas pitää erilaisista yrteistä kuten rosmariinista, timjamista, korianterinsiemenistä ja mintusta. Ja tietenkin valkosipulista! Valitsen lihatiskiltä mieluummin karitsaa silloin kun sitä on saatavissa, sillä se on mureampaa. 


Kun kaipaat lisää inspiraatiota lammasherkkuihin, kurkkaa myös Blond Kitchenin top 10 lammasreseptit!



Lampaankare uunijuureksilla


Lampaan sisäfile ja valkosipuliperunat


Lammasta marokkolaisittain


Karitsan paahtopaisti


Jos haluat lisää herkullisia lammaohjeita, käy katsomassa myös tämä:
Kymmenen parasta lammasruokaa



1 kommentti:

  1. Hei! Valmistin sun ohjeen mukaan lampaanpotkaa ja uunijuuriksia ja tuli tosi hyvää. Kiitos kivoista ohjeista!

    VastaaPoista