sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Lontoo aamusta iltaan



Suuntasimme Lontoon itäiseen osaan, josta on viime vuosina kehittynyt trendikäs alue lukuisine muotiliikkeineen ja ravintoloineen. Lauantaimarkkinaan tutustuttuamme oli aika nauttia myöhäinen aamiainen, joksi valitsin halloumi-munakoisohampurilaisen. Ihana aloitus päivälle!




Bethnal Greenille on noussut konteista rakennettu ostoskeskus, Boxpark. Alakerrasta löytyy monipuolinen valikoima pikkuliikkeitä. Yläkerran terassitasanteilla voi nauttia ravintoloiden tarjonnasta ja näin jalkapallokisojen aikaan seurata pelejä.




Lontoolaiset nauttivat lauantain auringonpaisteesta. Suuri puistomainen aukea peittyi sieltä täältä savuun piknikistä nauttivien grillatessa herkkujaan.




Soho oli tämänkertaisen Lontoon matkamme tukikohta. Rakastan sen kylämäistä tunnelmaa. Matalat persoonalliset rakennukset reunustavat katuja, joilla on kesäisenä päivänä ihana viettää päivää.







Illallisella suunnistimme Finoon, joka tarjoaa modernia espanjalaista ruokaa. Annokset ovat mukavan pieniä, ja ideana on valita sopiva määrä maisteluannoksia. Omat valintani tällaisissa paikoissa painottuvat seafoodiin, sillä tuoreita hyvin valmistettuja merenherkkuja ei Suomesta ole helppo saada.




Pimientos de Padron, pieniä paprikoita grillattuna.




Gazpacho Andalusialaisittain.




Mustekalaa kapristen kanssa




Ruokalistassa luki "carabiniero", mikä toi ensimmäiseksi mieleen Italian ja poliisit jotka pysäyttivät automme. Kyseessä on kuitenkin espanjalainen lajike jättirapua, joka oli erittäin pehmeä ja makean herkullinen.




Langustiineja chilimajoneesin ja salaatin kera




Mustekalaa musteeseen valmistetussa kastikkeessa




Illallinen oli erittäin onnistunut, kaikki tarjotut annokset olivat herkullisia ja palvelu ystävällistä. Finoon tulemme uudelleen! Pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti