tiistai 24. helmikuuta 2015

Parsakaalia ja pastaa




Pastaa, parsakaalia, parmesaania, valkosipulia ja oliiviöljyä - kuulostaa melkein liian yksinkertaiselta ollakseen hyvää. Kokeilin tätä perinteistä italialaista reseptiä ja ihastuin sen raaka-aineista tulevaan herkulliseen makuun. Annos on myös kevyt, sillä se valmistuu ilman kermaa, eikä ruoka rasita myöskään kukkaroa!


Kahden hengen annokseen tarvitaan
1 parskaali
160 gr penne-pastaa
oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä ohueksi viipaloituna
ripaus chiliä hienonnettuna
parmeesaania lastuina
mustapippuria
suolaa




Poista parsakaalista puumainen varsiosa ja paloittele reilun suupalan kokoisiksi paloiksi. Höyrytä parsakaalia kolmisen minuuttia niin että se kypsyy mutta jää napakaksi.

Laita paistinpannulle oliiviöljy, valkosipuli ja chili ja kypsennä miedolla lämmöllä pari minuuttia. Lisää joukkoon parsakaali ja ripaus suolaa, kypsennä muutama minuutti.

Keitä penne-pasta ohjeen mukaan runsaasti suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta ja kaada se parsakaalin joukkoon, sekoita. Asettele tarjoilulautasille, lisää päälle parmesaanilastuja, rouhaisu mustapippuria myllystä ja loraus oliiviöljyä.

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta! <3
    Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kannattaa kokeilla parsakaalipastaa! :)

    VastaaPoista