sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Baby-soijapavut



Tässä herkullinen superfood-alkupala, joka valmistuu hetkessä! Onnistuin löytämään etnisestä liikkeestä Edamame-soijapapuja, joita olen joskus syönyt japanilaisessa ravintolassa alkupalana. Edamame-pavut ovat nuoria soijapapuja, jotka poimitaan ennen kuin ne muuttuvat koviksi. Pavut pikakeitetään ja pakastetaan. Pakastetut pavut on nopea ja helppo valmistaa höyryttämällä. Herkullisimpia ne ovat yksinkertaisesti suolarouheiden kanssa tarjottuna. Ihanteellinen ruoka vaikkapa rantapäivän jälkeen!


Neljän ruokailijan annokseen tarvitaan
400 gr Edamame-soijapapuja pakastettuna
Maldon-merisuolahiutaleita

Ota pakastetut pavut ja laita ne höyrykeittimeen ja kypsennä 3-4 minuuttia. Siirrä nopeasti jääkylmään veteen hetkeksi, jotta kypsyminen pysähtyy ja papujen väri säilyy hehkeänä.  Siirrä pavut tarjoilukulhoon, lisää Maldon-mersuolahiutaleita ja sekoita.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti