Italiassa on kolme asiaa, joista ei lasketa leikkiä: paavi, jalkapallo ja isoäidin reseptit. Paikalliset raaka-aineet ja perinteiset valmistusmenetelmät ovat arvossaan. Annokset ovat yksinkertaisia, ja ne asetellaan tarjoille ilman kikkailua. Kun saa aterian eteensä, tietää mitä syö. Tästä esimerkkinä grillattu branzino, jonka lisäkkeenä oli vihanneksia ja perunoita. Hummeripastassa oli suuren hummerin puolikas, jonka päällä oli hummerikastikkeista pastaa. Supertuoretta, herkulista ja yksinkertaista. Kalastajat tuovat joka aamu päivän saaliin Venetsian kalatorille myytäväksi. Suurin osa tarjoilla olevasta seafoodista on saman päivän saalista. Kadehdittavaa!
torstai 10. heinäkuuta 2014
Venetsia
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti