maanantai 14. heinäkuuta 2014

Firenze



Toscanalainen keittiö perustuu tuoreisiin raaka-aineisiin. Ihana kasvistempura sisälsi kesäkupitsan kukkia, salvianlehtiä, nuoren kukkakaalin ja parsakaalin nuppuja, ja se tarjottiin aiolin kera.




Paras koskaan nauttimani grillattu seafood-annos sisälsi suuren hummerin puolikkaan, kaksi langustiinia ja neljä jättirapua. 




Meren antimien lisäkkeenä tarjottiin grillattua kesäkurpitsaa, munakoisoa, paprikaa, tomaattia ja radiccio-salaattia. Firenzeen kannattaa tulla paitsi Toscanalaisen keittiön myös esteettisten nautintojen takia. Kaupungissa on lukematon määrä kauniita rakennuksia ja tyylikkäitä patsaita. Firenzeä kierrellessä tuntee pääsevänsä astumaan historialliseen aikaan, jolloin tämä vauras kaupunki on kukoistanut.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti