perjantai 31. lokakuuta 2014

Kampasimpukoita, pinaattia, linssejä ja ananaskirsikoita



Bööööööö! Herkullinen Halloween-iltapala valmistui kampasimpukoista, linsseistä, ananaskirsikoista ja pinaatista. Kampasimpukoiden päälle tuleva rucola-valkosipulitahna toimii kastikkeena, linssit tuovat suutuntumaa ja ananaskirsikat hapokkuutta. Ruoka on stailattu Halloween-teemaan, mutta se maistui niiiiiiiiin ihanalta että tämä jää Blond Kitchenin listalle kurpitsapäiden häivyttyäkin!


Kahden ruokailijan annokseen tarvitaan
6 kampasimpukkaa
10 ananaskirsikkaa
100 gr pardina-linssejä
kourallinen rucolaa
kourallinen pinaattia
1/2 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
suolaa

Liota pardina-linssejä ohjeen mukaan. Keitä linssit ohjeen mukaan ja huuhtele ne.

Huuhdo ja kuivaa pinaatti ja rucola. Hiero morttelissa tahnaksi valkosipulin kynnen puolikas, 2 ananaskirsikkaa, 4 rucolanlehteä ja ripaus suolaa. Paista kampasimpukat kuumalla kuivalla pannulla 1 - 2 minuuttia kummaltakin puolelta.

Laita tarjoilulautasille pinaattia, rucolaa, kampasimpukat ja ananaskirsikat. Ripottele päälle hieman oliiviöljyä. Aseta kampasimpukoiden päälle rucola-tahnaa ja ripottele lautaselle linssejä. Nauti tunnelmallisessa kynttilän valossa hyvässä seurassa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti