sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Lohipasta



Tämä nopea ja herkullinen pasta valmistetaan lämminsavulohesta. Kermainen kastike saa luonnetta whole grain -sinapista, kapriksista ja sipulista. Satuin saamaan kaupasta pintasavustettua lohta ja valmistin pastan siitä. Kypsensin lohen uunissa ennen kuin yhdistin sen pastaan.


Kahden ruokailijan annokseen tarvitaan
180 gr tagliatelle-pastaa
150 gr lämminsavulohta
1 pieni sipuli hienonnettuna
1 tl voita
2 dl kermaa
1 rkl whole grain -sinappia
1 tl kapriksia pilkottuna
mustapippuria
suolaa




Jotta saat pastan lämpimänä pöytään, lämmitä savulohi samaan aikaan kun valmistat kastikkeen ja pasta kiehuu. Jos käytät pintasavustettua lohta, kypsennä lohi 200-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä kunnes kala on kypsä.

Laita paistinpannuun voi, lisää sipuli ja anna kuullottua hetki. Lisää kerma, sinappi, kaprikset, ripaus suolaa ja runsaasti mustapippuria. Anna kiehahtaa hetken.

Keitä tagliatelle-pasta ohjeen mukaan runsaasti suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsäksi. Kaada valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita. Laita pasta tarjoilulautasille ja lisää päälle lohipalat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti