lauantai 24. tammikuuta 2015

Muikut italialaisittain


Sain tämän muikkuohjeen italialaiselta torikauppiaalta. Löysin kaupasta valmiiksi perattuja pieniä muikkuja ja valmistin ne italialaisen ohjeen mukaan. Herkulliset ja nopeat muikut maistuvat patongin kanssa alkuruokana tai vaikkapa tapaksen osana!


Kahden - kolmen ruokailijan alkuruokaan tarvitaan
400 gr perattuja pieniä muikkuja
2 valkosipulin kynttä ohuina viipaleina
lehtipersiljaa hienonnettuna
ripaus chiliä hienonnettuna
oliiviöljyä
nokare voita
suolaa
mustapippuria

Laita paistinpannuun voita ja oliiviöljyä, valkosipulinkynnet, chili ja muikut. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista muikut kypsiksi välillä käännellen. Ripottele lopuksi päälle persiljaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti