torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta!Vuosi vaihtui tällä kertaa rauhallisesti kotioloissa. Laitan tässä tunnelmia vuoden takaisesta vauhdikkaasta joulusta ja uudesta vuodesta, jota vietimme Singaporessa ja Malesiassa. Jos haluaa lähteä joulua pakoon, ei ainakaan kannata suunnata Singaporeen. En ole koskaan elämässäni nähnyt niin paljon joulukoristeita kuin siellä. Kauppakeskukset olivat rakentaneet isoja joulumaita ja kaduilla oli laulavia joulukuusia. Kaupoissa oli valtavan kokoisia valoeläimiä, poroja ja jääkarhuja.
Uuden vuoden vietimme Kuala Lumpurissa. Nautimme juhlaillallisen pilvenpiirtäjässä sijaitsevassa ravintolassa. Keskiyön lähetessä onnistuimme tutustumaan oikeisiin ihmisiin, joiden avulla pääsimme kattoterassin uuden vuoden bileisiin. Oli hauska seurata mahtavaa ilotulitusta huikean korkean rakennuksen huipulta ja katsoa, kun ilotulitusraketit räjähtivät silmiemme edessä. Tunnelma oli suurenmoinen!

Blond Kitchen kiittää ihania lukijoitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2015!

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogistasi ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onnellista uutta vuotta sinulle! :)

   Poista
 2. Olen sun vakkarilukija ja laiska kommentoija! Olen löytäny täältä monta hyvää ohjetta. Onnea uuteen vuoteen sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! :D Laita joskus kommentti kun olet jotain ohjetta kokeillut, olisi kiva kuulla miten onnistui! Menestystä vuodelle 2015! :)

   Poista