Otsikko ei selityksiä kaipaa. Tässä salaatissa on paljon makua ja vitamiineja, vähän kaloreja.
Kahdelle ruokalijalle tarvitaan
1 verigreippi
pieni rasiallinen vadelmia
kourallinen rukolaa
kourallinen mangoldia
6 tuoretta parsaa keitettynä ja viistosti muutaman sentin paloiksi pilkottuna
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
suolaa
mustapippuria
limeä koristeeksi
Napsauta parsan tyvestä kuiva osa pois ja kuori parsa. Keitä parsoja 3 - 4 minuuttia vähässä vedessä, johon olet lisännyt 1 tl suolaa ja 1 tl sokeria. Pilko parsan varret vinottain muutaman sentin paloiksi, jätä nuput kokonaisiksi.
Napsauta parsan tyvestä kuiva osa pois ja kuori parsa. Keitä parsoja 3 - 4 minuuttia vähässä vedessä, johon olet lisännyt 1 tl suolaa ja 1 tl sokeria. Pilko parsan varret vinottain muutaman sentin paloiksi, jätä nuput kokonaisiksi.
Tee kastike sekoittamalla 1 rkl balsamiviinietikkaa ja 3 rkl oliiviöljyä, ripaus suolaa ja rouhaisu mustapippuria. Kokoa salattiainekset lautasille, kaada päälle kastike ja koristele lime-lohkolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti