maanantai 12. toukokuuta 2014

Broilerin rintafile mascarpone-täytteellä



Broileriin saa vaihtelua yhdistämällä sen italialaiseen Mascarpone-juustoon. Jälkiruoista tutun juuston yhdistäminen broileriin saattaa vaikuttaa yllättävältä, mutta toimii! Rosmariini kuuluu myös olennaisena osana tähän klassiseen italialaiseen ohjeeseen.


Kahdelle ruokalijalle tarvitaan
2 broilerin rintafilettä
3 rkl mascarpone-juustoa
2 tl tuoretta rosmariinia pieneksi silputtuna
suolaa
mustapippuria
1 rkl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu

Leikkaa terävällä veitsellä broilerin rintafileeseen tasku. Sekoita rosmariini ja 2 rkl mascarponea ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita 1 rkl täytettä kummankin fileen sisälle. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Ruskista rintafileet oliiviöljyssä pikaisesti kummaltakin puolelta. Nosta fileet uunipannulle ja kypsennä 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia kun ne ovat kypsiä. Nosta vuoka uunista ja purista sitruunamehu broilerinpalojen päälle. Lisää pannuun 1 rkl mascarponea. Nosta fileet lautasille ja kaada kastike niiden päälle. Tarjoa esimerkiksi pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti