Loistava kesäspagetti syntyy hetkessä herkullisen kypsistä kirsikkatomaateista ja tuoreista yrteistä. Tuoretomaattipasta on maukasta ja täyteläistä, mutta kuitenkin kesäisen kevyttä ja kauniin värikästä!
Kahteen annokseen tarvitaan
180 gr spagettia
6 punaista kirsikkatomaattia halkaistuna
6 keltaista kirsikkatomaattia halkaistuna
1 valkosipulinkynsi ohueksi viipaloituna
1/2 dl tuoretta basilikaa
1 tl tuoretta rosmariinia
2 rkl parmesaania raastettuna
oliiviöljyä
1 rkl voita
suolaa
mustapippuria
Keitä spagetti ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsäksi. Valuta vesi pois ja lisää pastaan voi ja parmesaaniraaste.
Laita kuumalle paistinpannulle kirsikkatomaatit, ripaus suolaa ja viipaloitu valkosipulinkynsi. Lisää loraus oliiviöljyä ja kypsytä noin kaksi minuuttia. Kaada kirsikkatomaatit pastan joukkoon ja sekoita. Annostele pasta syvälle lautaselle, ripottele päälle hienonnettua basilikaa sekä rosmariinia ja viimeistele pienellä lorauksella oliiviöljyä. Lisää lopuksi hieman parmesaaniraastetta ja rouhaisu mustapippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti