lauantai 27. syyskuuta 2014

Sitruunasorbetti vodkalla



Sitruunasorbetti on mukava tapa päättää ateria. Se on raikasta ja kevyttä, joten se maistuu kattavankin aterian jälkeen. Minun vinkkini sorbetin tarjoamiseen juontaa Italian matkalta. Kiinnostuin ravintolan viereisen pöydän seurueen jälkiruoasta. Seurasin, kun heille tuotiin sitruunasorbettia ja tarjoilija kaatoi sen päälle hieman vodkaa. Näytti vähän erikoiselta, mutta päätin kokeilla sitä itsekin ja ihastuin. Kylmä sorbetti saa vodkasta buusterin, joka tehostaa makua hienolla tavalla.


Sorbettiannos syntyy näin: annostele cocktail-lasiin pallollinen sitruunasorbettia. Esimerkiksi Pappagello kuuluu omiin suosikkeihini. Kaada annoksen päälle 2 cl vodkaa. Tällä kertaa käytin maustettua Absolut Karnival -vodkaa, jossa maistuu passionhedelmä ja appelsiini. Toimi hienosti sirtruunaisen sorbetin kanssa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti