Nuoresta munakoisosta saa nopeasti herkullisen ja täyteläisen pastan. Ruoka on myös vähäkalorinen, sillä se valmistuu täysin ilman kermaa. Valmistin sen tällä kertaa suurikokoisesta cappelletti-pastasta ja minikokoisista munakokoisoista. Pastaksi sopii hyvin myös tagliatelle.
1 pieni munakoiso tai 2 minikokoista munakoisoa
2 valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
1 tl kapriksia pieneksi silputtuna
thai-basilikaa tai tavallista basilikaa
mustapippuria
suolaa
parmesan-juustoa raastettuna
oliiviöljyä
Leikkaa munakoisot suupalan kokoisiksi paloiksi. Laita lämpimälle pannulle loraus oliiviöljyä ja lisää munakoisopalat sekä valkosipulit. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla kunnes munakoisot ovat pehmeät. Lisää joukkoon hienonnetut kaprikset ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita ja anna lämmetä hetken.
parmesan-juustoa raastettuna
oliiviöljyä
Leikkaa munakoisot suupalan kokoisiksi paloiksi. Laita lämpimälle pannulle loraus oliiviöljyä ja lisää munakoisopalat sekä valkosipulit. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla kunnes munakoisot ovat pehmeät. Lisää joukkoon hienonnetut kaprikset ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita ja anna lämmetä hetken.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti