lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kylmäsavulohi-bagel



Aamiainen amerikan malliin. Pyrin valmistamaan tämän muistellen Manhattanilla nauttimaani aamupalaa. Baaritiskillä minä ja paikalliset vierustoverini mutustelimme lohi-bageleita hyvällä ruokahalulla.




Bagel kylmäsavulohitäytteellä valmistuu helposti, ja maistuu myös osana brunssia. Näitä tarvitaan:
bageleita
kylmäsavulohta
tomaattia
salaattia
punasipulia

Kastike:
3 osaa Philadelphia-tuorejuustoa
1 osa majoneesia
Dijon-sinappia
sitruunamehua

Halkaise bagel ja paahda se kevyesti. Sivele bagelin pohjapuoliskolle reilusta kastiketta. Asette sen päälle lohiviipaleet, tomaattilohkot. ohuiksi renkaiksi leikattu punasipuli ja salaattia. Aseta kansi päälle.

2 kommenttia:

  1. Kylmäsavylohibagel tuorejuustolal on kyllä niin ihana ja "klassinen" yhdistelmä! Näitä meni jenkkilän puolella yksi jos toinenkin...

    VastaaPoista
  2. Toimii takuuvarmasti! Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista