tiistai 25. maaliskuuta 2014

Parsaa kapris-kananmunakastikkeella



Keskustelu tänään kaupassa:
Kumppanini: Tossa ois hyvän näköistä parsaa
Minä: Ei osteta parsaa, mulla on jo parsapostaus.


Ei tässä näin pitänyt käydä. Bloggaamisen piti olla dokumentointia, mutta nyt se vaikuttaa jo siihen mitä syödään. No, parsaa ostettiin. Ja valmistettiin uudella tavalla.


Kahteen alkuruoka-annokseen tarvitaan
12 keitettyä parsaa
1 rkl kapriksia silputtuna
0,5 rkl punasipulia silputtuna
1 keitetty 4 minuutin kananmuna
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl silputtua persiljaa
suolaa

Laita kulhoon kapris, punasipuli ja kuorittu kananmuna. Murskaa kananmuna ainesten joukkoon ja lisää oliiviöljy ja persiljasilppu. Sekoita massa ja mausta tarvittaessa suolalla.

Asettele parsat lautaselle, lisää kastike ja koristele salaatinlehdillä.

Seuraava kuva ei ole Lapin Kullan mainoksesta. Se on näkymä olohuoneestamme tänään auringon laskiessa. Maaliskuinen ilta voi olla kaunis.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti