lauantai 15. maaliskuuta 2014

Persikka vuohenjuustotäytteellä


Selasin reseptiarkistoani ja silmiini osui Keith Floydilta tallentamani resepti. Keith Floyd oli studion ulkopuolella toteutettujen ruokaohjelmien pioneeri. Hän saattoi valmistaa aterian kalastusveneessä kovassa merenkäynnissä tai kypsentää paistin jeepin moottorin päällä. Keith Floyd valmisti ruoan yleensä viinilasi toisessa kädessään.


Innostuin valmistamaan tuon jo unohtuneen reseptin mukaan persikoita vuohenjuustotäytteellä, joka on Floyd on France -tuotantokaudelta kuten alla oleva videokin. Alkuperäisessä ohjeessa kätettiin aprikooseja, mutta korvasin ne tällä kertaa persikoilla. Tämä on siitä jännittävä annos, että sen voi tarjota alkuruokana, jälkiruokana tai osana brunssia.



                             Floyd on France - Provence


Neljään annokseen tarvitaan
1 säilykepurkillinen persikoita liemessään
60 gr vuohenjuustoa
4 rkl kermaa
1 rkl ruohosipulia
1 rkl minttua silputtuna

Poista vuohenjuustosta kittikuori ja sekoita se kerman kanssa pehmeäksi tahnaksi. Lisää silputtu ruohosipuli ja minttu. Täytä persikanpuolikkaat tahnalla ja koristele mintun lehdellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti