Kevätaurinko vei ajatukseni kesään. Katsoin viime kesän lomakuvia ja niiden inspiroimana päädyin hankkimaan kauppahallista tuoretta kuhaa, jonka tarjosin katkarapujen kanssa. Kun vielä onnistuin saamaan pieniä italialaisia uusia perunoita ja tilliä, oli ateria täynnä kesän makuja!
Neljälle ruokailijalle tarvitaan
4 kuhafilettä
1 rkl silputtua sipulia
1 rkl voita pieninä kuutioina
suolaa
valkopippuria
1 dl valkoviiniä
1-2 dl vettä
4 dl kuorittuja katkarapuja
4 herkkusintä ohueksi viipaloituna
tilliä
2rkl kermaa
Laita sipuli vuoan pohjalle ja niiden päälle kuhafileet. Mausta suolalla ja valkopipurilla. Laita kuhafileiden päälle voinokareet ja herkkusieniviipaleet. Sekoita valkoviini ja vesi ja kuumenna ne kattilassa. Kaada kuuma liemi kuhafileiden päälle. Voitele leivinpaperi voilla ja laita se kuhafileiden päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 8 - 12 minuuttia.
Nuo perunat!! Tulis jo kesä :)
VastaaPoistaNiinpä, sitä täälläkin odotellaan. Helsingissä on tänään ihanan keväinen sää, kymmenisen astetta lämmintä ja aurinko paistaa! :)
VastaaPoistaOsui ja upposi. Varmasti hyvää. Lähipäivinä kokeillaan varmasti.
VastaaPoistaTuore kuha on ihanaa! Ja kiva että uusia perunoita saa jo kaupasta. :)
VastaaPoista